Екологізація харчових виробництв



Кількість сторінок: 

423с.

Місце видання: 

Мова: 

УДК: 

504-035.63/.64(075.8)

Бібліографічна картка: 

Запольський, А. К. Екологізація харчових виробництв [Електронний ресурс] : підручник. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. - 423 с.

Анотація: 

Висвітлено актуальні питання екологізації харчових виробництв, схарактеризовано екологічну ситуацію в Україні. Наведено характеристику основних харчових продуктів та принципи раціонального харчування. Значну увагу приділено екологічній безпеці та якості харчових продуктів. Детально розглянуто теоретичні й практичні питання оптимізації та автоматизації технологічних процесів виробництва харчових продуктів. Значну увагу приділено заощадженню природних ресурсів на всіх стадіях виробництва, економії витрат сировини, палива та енергії, виробництву екологічно безпечної харчової продукції, утилізації відходів виробництва, мінімізації розсіюваних і неутилізованих відходів тощо. Грунтовно розглянуто питання щодо здійснення екологічного менеджменту на харчових підприємствах відповідно до вимог міжнародних стандартів. 

Кафедра: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1299

ББК: 

51.23я73
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.