Лабораторний практикум з дисципліни “Обладнання для збереження та переробки овочевої і плодоягідної продукції”



Кількість сторінок: 

68с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02 (07)

Бібліографічна картка: 

Лабораторний практикум з дисципліни “Обладнання для збереження та переробки овочевої і плодоягідної продукції” для студентів спеціальності 7.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад. В. І. Осипенко, М. В. Хандюк; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2008. – 68 с.

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.newlibrary.org.ua/e-books/133

ББК: 

36.81-5

Авторські права: 

НТБ ЧДТУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.