Технологія спирту: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання



Кількість сторінок: 

120с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.5:661.72(076.5)

Бібліографічна картка: 

Технологія спирту [Електронний ресурс] : лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. А. Нагурна, О. Л. Чепурна, С. І. Яценко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ЧДТУ. - Черкаси: ЧДТУ, 2012. - 120 с

Анотація: 

Лабораторний практикум містить вісім лабораторних робіт з технології спирту (оцінка сировини, ферментних препаратів, продуктів та напівпродуктів процесу бродіння, а також готового продукту - спирту етилового ректифікованого). Наведено теоретичні положення, опис методик і лабораторних установок, оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки.

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/16
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.