Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання



Кількість сторінок: 

50с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа!" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. М. Чепурда, К. М. Таньков, О. Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015.– 50 с.

Анотація: 

Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, а також питання до семестрового контролю. Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1678
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.