Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Туристичні ресурси України" для студентів І курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання



Кількість сторінок: 

32с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.483(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Туристичні ресурси України" для студентів І курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. В. Скрипник; Ю. М. Тихоненко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015. – 32 с.

Анотація: 

Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, а також питання до семестрового контролю. Для студентів І курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1681
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.