Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі" для студентів ІV курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"



Кількість сторінок: 

32с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.4(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі" для студентів ІV курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад. : Л. М. Панасенко ; М-во освіти і науки, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2016. – 32 с.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1826
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.