Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Харчова хімія в готельно-ресторанному господарстві" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

29с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

54(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Харчова хімія в готельно-ресторанному господарстві" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2016. – 29 с.

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1861
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.