Методичні рекомендації та програми технологічної практики на підприємствах бродильної галузі



Кількість сторінок: 

31с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2/8(07)

Бібліографічна картка: 

Програма технологічної практики на підприємствах для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної форми навчання [Електронний ресурс] / Укл. В. М. Головченко, Т. Г. Яременко; М-во освіти і науки України, ЧДТУ. - Черкаси: ЧДТУ, 2012. - 31 с

Анотація: 

Видання містить обов'язки студента під час проведення практики, організацію практики, методичні вказівки до складання звіту із практики та критерії оцінювання технологічної практики.

Факультет: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.newlibrary.org.ua/e-books/20

ББК: 

36.87

Авторські права: 

НТБ ЧДТУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.