Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- експертиза товарів рослинного походження
- експертиза товарів тваринного походження
- експертиза м'ясних товарів
- експертиза рибних товарів
- експертиза смакових товарів
- експертиза харчових жирів
- експертиза молочних продуктів
- експертиза яєць і яечних продуктів
- крупи
- борошно
- хлібобулочні вироби
- макаронні вироби
- еспертиза свіжих овочів
- експертиза свіжих фруктів
- чай
- кава
- горілка
- лікеро-горільчані напої
- крохмаль
- цукор
- мед
- кондитерські вироби
- олія
- майонез
- маргарин
- м'ясо забійних тварин
- охолоджена риба
- морожена риба
- солона риба
- копчена риба
Бібліографічна картка:
Анотація:
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальностями «Товарознавство та експертиза в митній справі» і «Товарознавство і комерційна діяльність» освітньо-кваліфікаційних рівнів «Спеціаліст» та «Магістр». Матеріал посібника висвітлює питання експертизи всіх груп продовольчих товарів і викладений відповідно до програми дисципліни «Експертиза товарів» (теми 11-19). Структура посібника включає 16 тем, для поглибленого вивчення яких надаються методичні поради, зазначаються літературні джерела, наводиться матеріальне та методичне забезпечення. У посібнику передбачені запитання для самоконтролю, завдання для практичних занять, а також для самостійного та індивідуального вивчення, тести. Посібник включає в себе термінологічний словник, додатки, систему поточного та підсумкового контролю, порядок і критерії оцінювання знань студентів під час вивчення даної дисципліни за кредитно-модульною системою
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: