Автор:
Кількість сторінок:
142с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48:330.341.1(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня
«магістр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 «Туризм» денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд.
Л.В. Фрей ; М‒во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 142 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» містить вісім лекцій за основними темами, у яких висвітлено теоретичні основи інноваційного менеджменту в туризмі, та готельно-ресторанному бізнесі; формування знань щодо новітніх механізмів та методів управління міжнародними та вітчизняними підприємствами сфери туризму
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2519