Кількість сторінок:
33с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до проходження виробничої та переддипломної практики для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності
181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна, Н. А. Нагурна, М. О. Полумбрик ;
М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 33 с.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2537