Методичні рекомендації до проходження виробничої та переддипломної практики для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

33с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до проходження виробничої та переддипломної практики для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна, Н. А. Нагурна, М. О. Полумбрик ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 33 с.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2537
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.