Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

26с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

347.77(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю. М.Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 26 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо практичних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність», наведено оснорвні теоретичні відомості вимоги щодо виконання практичних робіт, наведено теоретичні питання, які робглядаються на практичному занятті та перелік питань до самостійного опрацювання та обговорення. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2565
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.