Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

33с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О. М. Полумбрик та ін.; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 33 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо практичних робіт з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено теоретичні питання які розглядаються на практичному занятті і тестові завдання. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2573
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.