Автор:
Кількість сторінок:
15с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Безвідходні технології в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. З. В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 15 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Безвідходні технології в бродильній промисловості», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм
навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2577