Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

16с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.1.01(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: Н. А. Нагурна, О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 16 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми практичних завдань з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2585
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.