Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Дослідницький практикум за вибором» для здобувачів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

13с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

001.891(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Дослідницький практикум за вибором» для здобувачів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : О. Л. Чепурна, З. В. Бондарчук, Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 13 с.

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Дослідницький практикум за вибором», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2672
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.