Методичні рекомендації до семінарських занять з дисципліни «Економічна теорія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно- ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

62с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

330.1(07)

Бібліографічна картка: 

Загоруйко І. О. Методичні рекомендації до семінарських занять з дисципліни «Економічна теорія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / І. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 62 с.

Анотація: 

В основу авторської навчально-методичної розробки покладено досвід викладання дисципліни «Економічна теорія» у Черкаському державному технологічному університеті. Викладено матеріали навчально-методичного характеру, наведено тести та вправи; подано плани занять, тематику рефератів та перелік літератури до тем курсу.

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2718
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.