Автор:
Кількість сторінок:
60с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
330.4(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Математично-статистичні методи досліджень» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : Л. В. Бережна, О. І. Снитюк ;
М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 60 с.
Анотація:
До складу методичних рекомендацій входять такі матеріали: загальні положення, тематика навчальної дисципліни, методичні рекомендації та завдання до лабораторних робіт, питання для самоперевірки; рекомендована література. Для здобувачів освітнього «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» усіх форм навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2736