Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Математично-статистичні методи досліджень» для здобувачів ОС«магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

60с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

330.4(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Математично-статистичні методи досліджень» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : Л. В. Бережна, О. І. Снитюк ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 60 с.

Анотація: 

До складу методичних рекомендацій входять такі матеріали: загальні положення, тематика навчальної дисципліни, методичні рекомендації та завдання до лабораторних робіт, питання для самоперевірки; рекомендована література. Для здобувачів освітнього «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства» усіх форм навчання

Кафедра: 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2736
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.