Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
- менеджмент
- кадровый менеджмент
- управління персоналом
- персонал
- працівник
- готельно-туристичне підприємство
- управлінські рішення
- лінійне керівництво
- управлінський персонал
- функціональний персонал
- компетентність
- кадрова політика
- атестація працівника
- трудова адаптація
- психологічний аналіз особистості
- кар'єра
- трудовий договір
- мотивація
- оплата праці
- конкурентоспроможність
- кваліфікація
Бібліографічна картка:
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Управління персоналом в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» містить вісімнадцять лекцій за основними темами, у яких висвітлено питання розробки та здійснення кадрової політики в сучасних підприємствах, добору та розміщення персоналу, його оцінювання і навчання. Особливе місце відводиться забезпечення цілеспрямованого використання персоналу в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в сучасних умовах господарювання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: