Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів



Редактор: 

Кількість сторінок: 

190с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664:543.5](075.8)

Бібліографічна картка: 

Полумбрик М. О. Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Електронний ресурс] : [навч. посіб.] / М. О. Полумбрик , І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. О. М. Полумбрика, М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 190 с.

Анотація: 

Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. Призначено для фахівців харчової промисловості, викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів, а також широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами оцінкиасп якості харчових продуктів і здорового харчування

Спеціальність: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.