Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2: монографія



Кількість сторінок: 

591с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-405-433-8

УДК: 

641.51/.53

Бібліографічна картка: 

Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2 [Електронний ресурс]: монографія / О.І. Черевко, М.І. Пересічний, С.М. Пересічна та ін.; за ред. О.І. Черевка, М.І. Пересічного; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 541 с. – ISBN 978-966-405-433-8.

Анотація: 

У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів і всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2913

Локальне джерело: 

http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1898

Авторські права: 

ХДУХТ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.