Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

479с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-617-7253-61-6

УДК: 

640.432:67.02

Бібліографічна картка: 

Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навчальний посібник / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса: Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с. - 978-617-7253-61-6

Анотація: 

У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2914

Локальне джерело: 

http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768

Авторські права: 

ОНЕУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.