Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

70с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

658.62(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Товарознавство» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання / упоряд. Л. Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. Ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019.– 70 с.

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Товарознавство», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3020
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.