Автор:
Кількість сторінок:
56с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Організація готельного господарства» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання / упоряд. О. Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ,
2019. – 56 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Організація готельного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3021