Автор:
Кількість сторінок:
28с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / упоряд. : О. Л. Чепурна, І. І. Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 28 с.
Анотація:
Наведено завдання для курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», подано вимоги щодо виконання, оформлення пояснювальної записки та графічної частини проекту
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3024