Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

28с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / упоряд. : О. Л. Чепурна, І. І. Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 28 с.

Анотація: 

Наведено завдання для курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», подано вимоги щодо виконання, оформлення пояснювальної записки та графічної частини проекту

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3024
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.