Методичні рекомендації до самостійної роботи дисципліни «Технологія екстрактів та напоїв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

12с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.6/.8(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи дисципліни «Технологія екстрактів та напоїв» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. : З. В. Бондарчук, Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 12 с.

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Технологія екстрактів та напоїв», подано вимоги щодо виконання практичних робіт та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм навчання

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3031
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.