Автор:
Кількість сторінок:
12с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.6/.8(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи дисципліни «Технологія екстрактів та напоїв» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. : З. В. Бондарчук, Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 12 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Технологія екстрактів та напоїв», подано вимоги щодо виконання практичних робіт та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3031