Методичні рекомендації до лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

32с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

665.1/.3(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. З. В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 32 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм навчання

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3033
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.