Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
У виданні містяться матеріали для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Екологія харчування». Подано методику виконання лабораторної роботи, вимоги щодо її виконання, перелік запитань для самопідготовки та необхідної літератури, вимоги до оформлення лабораторних робіт та заключного звіту з лабораторного практикуму. Навчальна дисципліна є вибірковою з циклу практичної підготовки фахівців екологів і спрямована на формування теоретичних знань, умінь та практичних навичок у галузі екології харчування з метою зменшення шкідливого впливу на здоров’я людини
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: