Методичні рекомендації до самостійної робіт з дисципліни «Екологія харчування» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 101 Екологія усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

35с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

504.75:613.2](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної робіт з дисципліни «Екологія харчування» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 101 Екологія усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Н. В. Загоруйко ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 35 с.

Анотація: 

У виданні містяться матеріали для виконання самостійної роботи з дисципліни «Екологія харчування». Подано методику виконання самостійної роботи, вимоги щодо її виконання, перелік запитань для самопідготовки та необхідної літератури. Навчальна дисципліна є вибірковою з циклу практичної підготовки фахівців екологів і спрямована на формування теоретичних знань, умінь та практичних навичок у галузі харчування з метою зменшення техногенного впливу на здоров’я людини

Кафедра: 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.