Автор:
Кількість сторінок:
174с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:330.322](075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання / упоряд. Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 174 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання організації та управління інноваційними технологіями в ресторанного господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3271