Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

52с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.48:005.93](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. С. С. Бєляєва ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 52 с.

Анотація: 

Викладено інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, вимоги щодо підготовки та виконання практичних занять і семінарів за відповідними темами з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3275
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.