Кількість сторінок:
48с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до підготовки дипломного магістерського проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г. М. Чепурда, Л. М. Чепурда, Н. В. Корнілова, Л. Л. Івашина, О. А. Старинець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 48 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації до підготовки дипломного магістерського проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанної справи» усіх форм навчання. Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3276