Методичні рекомендації до підготовки дипломного магістерського проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

48с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до підготовки дипломного магістерського проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г. М. Чепурда, Л. М. Чепурда, Н. В. Корнілова, Л. Л. Івашина, О. А. Старинець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 48 с.

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації до підготовки дипломного магістерського проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанної справи» усіх форм навчання. Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи.

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3276
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.