Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / [Упоряд. : Л.В. Фрей]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 31 с. – Назва з титульного екрана. Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельноресторанному бізнесі», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: