Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

31с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.48:330.341.1(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. В. Фрей ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 31 с.

Анотація: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / [Упоряд. : Л.В. Фрей]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 31 с. – Назва з титульного екрана. Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельноресторанному бізнесі», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3277
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.