Автор:
Кількість сторінок:
25с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : І. В. Герман, Л. М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 25 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3281