Автор:
Кількість сторінок:
75с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни
«Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна
справа» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Б. Куракін] ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т.
– Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 75 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної/заочної форми навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3315