Автор:
Кількість сторінок:
35с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни
«Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 35 с. –
Анотація:
Викладено загальні положення організації виконання курсових робіт , подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Товарознавство», вимоги щодо їх виконання та захисту, перелік індивідуальних завдань, рекомендована література. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельноресторанна справа» всіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3320