Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна
справа» денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд.
К. М. Таньков ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 22 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали до самостійної роботи студентів та вимоги щодо її виконання з дисципліни «Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3323