Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

22с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. К. М. Таньков ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 22 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали до самостійної роботи студентів та вимоги щодо її виконання з дисципліни «Бізнес-планування в готельному та ресторанному бізнесі». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3323
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.