Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

35с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

658.62(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018.– 35 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено завдання для самостійного опрацювання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Товарознавство». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3326
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.