Кількість сторінок:
12с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичної роботи з дисципліни
«Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і
виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з
спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: О.Л. Чепурна, З.В. Бондарчук, Ю.М. Куриленко.- Черкаси: ЧДТУ, 2018.
– 12 с.
Анотація:
Наведено завдання для практичних робіт з дисципліни «Науковопрактичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» подано приклад розрахунку та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3330