Методичні рекомендації до практичної роботи з дисципліни «Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

12с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичної роботи з дисципліни «Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: О.Л. Чепурна, З.В. Бондарчук, Ю.М. Куриленко.- Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 12 с.

Анотація: 

Наведено завдання для практичних робіт з дисципліни «Науковопрактичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» подано приклад розрахунку та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3330
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.