Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання контрольних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія цукрового виробництва та полісахаридів» для здобувачів ОС «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології"



Автор: 

Кількість сторінок: 

32с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.1(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання контрольних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія цукрового виробництва та полісахаридів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [електронний ресурс] / уклад. О.Л. Чепурна. – Черкаси: ЧДТУ, 2017. – 32 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено контрольні завдання з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія цукрового виробництва та полісахаридів», подано вимоги щодо їх виконання, питання до заліку та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3331
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.