Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

14с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад. : І.І. Осипенкова, О.Л.Чепурна, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки, Черкаський держ. технолог. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2017. – 14 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, контрольні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства технології продуктів бродіння і виноробства». Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» галузь знань 18 «Виробництво та технології» усіх форм навчання

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3332
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.