Кількість сторінок:
17с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни
«Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для
здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові
технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.:
І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 17 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лабораторних завдань з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства технології продуктів бродіння і виноробства» подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Напрям підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3334