Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

17с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 17 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лабораторних завдань з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства технології продуктів бродіння і виноробства» подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3334
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.