Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник



Автор: 

Кількість сторінок: 

382с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-617-673-414-7

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов . ─ 3-тє вид. ─ Київ : Центр навчальної літератури, 2019 . ─ 382 с.

Анотація: 

У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування ресторанної продукції, товарознавча характеристика продуктів харчування, питання керування якістю.
Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування страв, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв закордонної кухні, що допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування страв не лише для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей.
Для студентів, що навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бізнесу», а також керівників і фахівців, що працюють у ресторанах, кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищтехнологічні процеси

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3348
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.