Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник



Автор: 

Кількість сторінок: 

344с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-611-01-0933-8

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Архіпов, В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов . ─ 3-тє вид. ─ Київ : Центр учбової літератури, 2019 . ─ 344 с.

Анотація: 

У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів та надана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, здійсненні кейтерінгового обслуговування, створенні умов для розваг і відпочинку.
Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3349
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.