Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник



Кількість сторінок: 

399с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-680-482-5

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Іванова, О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна . ─ Суми : Університетська книга, 2020 . ─ 399 с.

Анотація: 

У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціонального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа»

 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3356
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.