Організація готельно-ресторанного господарства: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

564с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-617-7605-31-6

УДК: 

338.488.2+ 640.4](075.8)

Бібліографічна картка: 

Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навчальний посібник / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. ─ Київ : Ліра-К, 2020 . ─ 564 с.

Анотація: 

У навчальному посібнику розглянуто основні питання щодо організації готельного та ресторанного господарства в умовах ринкової економіки. Значна увага приділена теоретичним та практичним питанням щодо сутності, змісту основних детермінант готельного господарства, класифікації та типізації засобів розміщення і ресторанів. Розкрито методологічні основи організації функціонування готельних підприємств з урахуванням специфіки окремих їх видів. Навчальний посібник містить основні питання, передбачені стандартом в дисциплінах «Організація готельного господарства», «Готельна справа» для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3368
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.