Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

344с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-611-01-1012-9

УДК: 

338.486.1+338.488.2+640.41+640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Нечаюк, Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк . ─ 3-тє вид. ─ Київ : Центр учбової літератури, 2020 . ─ 344 с.

Анотація: 

В навчальному посібнику висвітлені основні положення сучасної теорії менеджменту, детально розглянуті функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Особливої уваги приділено плануванню, зокрема, таким питанням, як: прогнозування прибутку і рентабельності, сітковому плануванню роботи підприємств сфери гостинності, методам дослідження попиту на послуги і продукцію, визначенню конкурентоздатності.

Навчальний посібник включає приклади вирішення проблемних питань галузевої діяльності, розкриваючи її специфічність і винятковість

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3380
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.