Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

288с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-617-673-267-9

УДК: 

657+339.3+338.486.4+640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / Г. В. Блакита, І. О. Гладій, О. М. Дзюба, О. Т. Бровко . ─ Київ : Центр учбової літератури, 2019 . ─ 288 c.

Анотація: 

Видання надає змогу засвоїти теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, набути практичних навичок відображення в обліку товарних операцій та результатів діяльності підприємств торгівлі та ресторанного господарства. У посібнику наводяться основні питання, що розкривають зміст теми, теоретичні основи, практичні завдання для аудиторної та самостійної підготовки, тести для контролю рівня засвоєння матеріалу, а також контрольні питання для проміжного та підсумкового контролю знань.

Посібник розраховано для студентів напряму підготовки «Облік і аудит», аспірантів, викладачів та працівників, які бажають підвищувати свою кваліфікацію

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/381
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.