Конспект лекцій з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

34с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.3(075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 34 с.

Анотація: 

Викладено основні відомості щодо сучасного стану оліє-жирової промисловості, зокрема в Україні, технології виробництва рослинних олій, білкових продуктів із олійного насіння, що вивчається в межах дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія жирів», перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми навчанняолійно-жирова промисловість

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3482
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.