Автор:
Кількість сторінок:
587с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62(07)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельноресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.
Л. Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 587 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Товарознавство» містить двадцять чотири лекції за основними темами, у яких висвітлено базові теоретичні матеріали, пов’язані з виробництвом, класифікацією, асортиментом, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих та непродовольчих товарів.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3579